We’re engaged!

In Crew on 12/04/2011 at 07:43

Although to keep things simple here in the Pacific we refer to each other as husband and wife, we aren’t actually married yet. Rolf decided it was time to make us honest people again and proposed. Off course Boukje said yes. So now we are very happy to announce: we’re engaged to be married! Hurray!

 1. WAT gaaf!!! Gefeliciteerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrd

 2. Hi lieve neef en nu bijna aangetrouwde nicht!!!!!
  Wel een beetje late reactie, maar……van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Een héééél goed idee om te besluiten SAMEN verder te zeilen in het leven! Hoop dat jullie geen grote hobbels en bobbels(ha ha die heb je lekker niet op het water) tegenkomen op jullie lange mooie levenstocht! Een hele dikke klapzoen van hier “be careful out there”!

  oom Pim en tante Jan

 3. Lieve Boukje, gefeliciteerd! Wij wensen je heel veel geluk en een ‘behouden vaart op de huwelijks-zee’. Dat is natuurlijk een enorm cliché, maar cliché’s weten meestal erg goed waar over het echt gaat.
  Sorry, ik ben een beetje laat met onze felicitaties – ik was erbij toen je het Froukje vertelde, maar kon niet direct reageren-.
  We zouden jullie natuurlijk graag in het echt op de trouwdag zelf willen feliciteren, maar oppassen op Tim opdat Frouk en Ivo aanwezig kunnen zijn, is voor ons ook al een feest. Maar hopelijk zien we jullie nog eens.
  Behouden vaart en veel geluk!

 4. Skipper en Boukje..
  Gefeliciteerd! Super!!!
  😀
  Mart

 5. Gefeliciteerd met jullie verloving! Maak er maar wat moois van….!

 6. Goed gedaan schipper! Gefeliciteerd!

  Groeten uit Rijswijk van Marcel, Marielle, Merel, Maud en ja nummer drie is ook weer een meisje en kan nu ieder moment komen…..Marielle is op 23-8 uitgerekend. Dat is we zijn aan het aftellen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: