Happy b’day, mate!

In Crew on 08/02/2011 at 00:17

Being in Australia and all, we thought the best way to spend Rolfs birthday would be by cuddling a koala. So we spend the afternoon in the Lone Pine Koala Sanctuary and met all Australia’s cutest (and weirdest looking) animals.

  1. Hoi Rolf, Regelmatig check ik de SY Helena site even om lekker weg te dromen en de stukjes te lezen. Zover ik kan zien en lezen, gaat het allemaal redelijk voor de wind. Mooie foto’s en super dat jullie dit doen! Hoe lang blijf je nog weg, of weet je dat niet? Op het moment dat ik dit schrijf (zondagavond 27 februari 22:30) regent het al de hele dag in Beverwijk. Morgen voor een van de laatste dagen naar het ROC in Zaandam en dan neemt OGD uit Delft het roer over van BT. Ik weet niet waar je je momenteel bevindt, maar in ieder geval veel succes met het verdere verloop van je reis.

    Met vriendelijke groet,

    Mark Hofland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: